Fish Factory logo
Fish Factory

Over ons

Fish Factory zag het levenslicht in 2010, toen Peter Bosmans het Kempisch Visbedrijf overnam. Deze vishandel in Antwerpen verkocht vooral diepvries vis. Al snel werd duidelijk dat er een grote vraag bestond naar dagverse vis vanwege restaurants en viswinkels, ingegeven door een steeds veeleisender consument. Wij maakten volop gebruik van deze kans.

We vonden degelijke, betrouwbare leveranciers voor zowel lokale vissoorten als meer exotische variëteiten. We overtuigden nieuwe klanten met onze service en kwaliteit. We bouwden in beide richtingen relaties op, die langdurige productieve samenwerkingen werden.

Als visgroothandel is Fish Factory een betrouwbare schakel tussen de producenten en de detailhandelaars in de horeca, vishandels, marktkramers en grootkeukens. Onze eigen koelwagen rijdt dagelijks de kust op en af om de verse vis en schaal- en schelpdieren op te halen en af te leveren bij onze afnemers.

Wij leveren volgens planning, maar hebben geen moeite met een extra inspanning wanneer onze klanten snel een bijkomende bestelling nodig hebben. Onze klantendienst is steeds bereikbaar en vindt altijd de juiste oplossing. Dat is de grondsteen van onze service.

Sinds de overname in 2010 is Fish Factory gestaag gegroeid. De verhuis naar de Melkerijstraat in Schoten betekende een uitbreiding van onze diensten en een modernisering van onze uitrusting. En dus een verdere verbetering van de service naar onze klanten.

Peter Bosmans en zoon Maarten staan aan het hoofd van een gedreven team. Fish Factory is een familiebedrijf met passie voor het vak en het product. En dat betekent: kwaliteit, versheid, en service.

Contacteer ons  Bezoek onze webshop voor particulieren

Vis- en mosselautomaat

In onze automaat op de Antwerpsesteenweg in Broechem vindt u een mooie selectie verse vis en mosselen met hun garnituur. De automaat wordt dagelijks gevuld.

Snel en handig is uw visje gebakken!

Onze troeven

Fish Factory is visleverancier voor hotels, restaurants, viswinkels, marktkramers en grootkeukens. Maar ook particulieren en privéorganisaties kunnen bij ons verse vis kopen, diepvries vis, mosselen en andere schaal- en schelpdieren van hoge kwaliteit, uitstekende versheid en met een onberispelijke service.

Fish-Factory-troeven-hoge-kwaliteit

Hoge kwaliteit

Wij gaan ons enkel bevoorraden bij visleveranciers die een bewezen reputatie hebben enkel de hoogste kwaliteit te leveren. Onze schaal- en schelpdieren, waaronder onze mosselen, komen uit Yerseke. Onze producten ondergaan tal van kwaliteitscontroles en vele dragen het MSC-label voor duurzame visvangst.

Fish-Factory-troeven-onberispelijke-service

Uitstekende versheid

De korte afstand tot Yerseke (55km) en onze leveranciers maakt dagelijkse aanvoer mogelijk. Bovendien doen wij alles zelf: ophalen, kuisen, fileren, portioneren, vacuüm verpakken, leveren. Zo verzekeren wij dat onze afnemers dagverse vis en zeevruchten kunnen serveren of aanbieden aan hun klanten.

Fish-Factory-troeven-persoonlijke-aanpak

Onberispelijke service

Wij gaan uit van uw planning en beantwoorden flexibel aan uw wensen. U vindt ons steeds bereikbaar voor eventuele opmerkingen of vragen. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een aangename verstandhouding, die wij graag zien evolueren naar een blijvende, productieve samenwerking.